Historien om By Davidoff begyndte i 1985, da Per Davidoff og sønnen Mads Davidoff producerede møbler og butiksinventar i en lade i Nysted. Med voksende opgaver og mere personale blev pladsen for trang, og vi flyttede flere gange til større lokaler. I 1993 endte vi i Maribo i en 2500 m stor produktionshal, hvor der endelig er god plads til vores store maskinpark og personale.

Med vores bomærke ”By Davidoff” skaber vi unikke og eksklusive møbler til kontraktmarkedet. Vores konceptserie inkluderer hæve-/sænkeborde, mødeborde, café-/højborde og stole, som er baseret på vores mange års erfaring inden for branchen. Vi samarbejder med designere og arkitekter omkring vores konceptserie, som vi løbende udvikler på.

Høj kvalitet til skarp pris i hele processen

Sammen med vores kunder udvikler, designer og producerer vi unikke møbler til serieproduktion i de bedste materialer til de bedste priser. Gennem årene har vi derfor investeret i tidssvarende CNC-styrede maskiner, robotter og maleranlæg. Vores moderne maskinpark gør, at vi kan håndtere alle processer fra stans, buk og svejs til montage, overfladebehandling og pakning. Du behøver derfor kun at gå ét sted hen med din produktion.

Med den nyeste teknologi inden for CAD/CAM tegner vi møblerne i tegneprogrammet Solid Edge, der giver mulighed for at lave et fotorealistisk resultat. På den måde kan vi nemt tilpasse møblerne, inden vi producerer dem. Vores designere skaber eksklusive designs til vores møbler, som alle er dansk produceret i høj kvalitet til en skarp pris.

Custom design med kreative løsninger

Vi lægger vægt på en god kommunikation gennem hele processen. Inden vi begynder på en opgave, afstemmer vi derfor forventninger til både pris og produkt, så resultatet bliver som ønsket. Vores dygtige medarbejdere sørger for en god kvalitet i både de synlige produkter og i dem, der bliver pakket væk.

Drevet af vores nysgerrighed udfordrer vi gerne de gængse standarder og får dermed viden om mange forskellige løsninger. Vores kreative tilgang til tingene gør, at vi ofte finder muligheder, hvor andre stopper. Denne egenskab bruger vi især, når vi producerer unikke custom-designede møbler for vores kunder.

Hvilken idé til et møbel skal vi hjælpe dig med at føre ud i livet?
Kontakt os på +45 54 78 11 70 og hør, hvordan vi kan gøre din skitse til virkelighed.