Davidoff A/S har gennem de sidste 10 år leveret cleantech løsninger indenfor luftrensning, herunder fremstilling af komplette partikel- og gasfiltre til on- og offroad dieselmotorer, hvor hensyn til miljøet indgår i produktet.

Siden bilens opfindelse har det været en udfordring at lave velkørende og velfungerende køretøjer. Senere blev det yderligere en udfordring også at gøre disse køretøjer økonomiske i både anskaffelse og drift. Og i de senere år har udfordringen været at lave miljøvenlige køretøjer, som fortsat er velkørende, velfungerende og økonomiske.

Partikelfiltersystemer fra Emicon Systems fjerner de sundhedsskadelige sodpartikler fra dieselmotorers udstødning. Vore partikelfiltre fjerner selv de allermindste og farligste af disse partikler, og giver dermed en udstødningsgas, som er renere end den, som selv de nyeste fabriksmonterede systemer kan levere.

Med Emicon Systems overholder du lovkravene, og er samtidig fremtidssikret i forhold til de nuværende og kommende miljøzonekrav. Men ikke mindst bidrager du til en renere verden for os og vore efterkommere. Emicon Systems sætter nemlig en ære i at skabe harmoni mellem køretøjer og miljøet – vi har alle brug for dem begge!