Gennem tiden har vi arbejdet tæt sammen med mange forskellige designere, som vi fortsat har en god dialog med. Vores produktionstekniske erfaring og viden gør, at vi sparrer med designerne om, hvad der kan laves, så også prisen bliver fornuftig.

Vores konceptserie er blevet til i samarbejde med netop vores netværk af gode designere. Og vores erfaring med at producere mange forskellige møbler giver os inspiration til at udvikle vores konceptserie yderligere. Finder du ikke præcis det, du søger, kan vi hjælpe dig med at designe og udvikle dine møbler fra bunden. Vores fokus er at løse dit møbelbehov, uanset hvilke ønsker du har. Det gør os til en foretrukken møbelpartner.

Unikt design med ubegrænsede muligheder

Vi samler på kvalitetsbevidste kunder, der ønsker at udsmykke hjemmet med unikke møbler i høj kvalitet. Derfor kan møblerne i vores konceptserie for eksempel kun købes udvalgte steder. Kontakt os for en liste over forhandlere.

Vores store netværk gør, at vi kan trække på mange leverandører i både ind- og udland. Vi tør udfordre os selv, materialerne og vores kunder til at prøve noget nyt. Vi ser muligheder frem for problemer og prøver gerne forskellige løsninger af for at hjælpe dig til at opnå det helt rigtige resultat.

Har du specifikke ønsker til design og udvikling af dit møbel? Vi er klar til at hjælpe dig på telefon +45 54 78 11 70.