Hos Simcorp, der laver bankhåndteringssystemer, skulle alle rum i den københavnske afdeling indrettes med nye møbler. Møbelhuset Interstudio havde fået opgaven med at indrette rummene, og RADIUS havde tegnet møblerne for Simcorp. Men der var ingen, der kunne levere møblerne som standard, da nogle dele var specielle. Udførelsen af møblerne blev derfor sendt i et udbud, som Davidoff bød på og vandt.

Et af de specielle møbler var et stort konferencebord, hvor der skulle integreres kabelbakker. Vores løsningsforslag var en gennemgående kabelbakke, som vi tegnede præcis til deres behov. Illustrationen af vores løsning sendte vi til Interstudio, der godkendte den med stor tilfredshed.

Komplette borde tilpasset kundens ønske

Vi leverede både konferenceborde og mødeborde til Simcorp. Udover stellet på de mange borde monterede vi hærdede glasplader på nogle borde og laminatplader på andre borde. Vi monterede også bordene på kontorerne, så medarbejderne kunne tage de nye, flotte møbler i brug med det samme. Opgaven var spændende, og både vi og kunden var meget tilfredse med resultatet.

Kan du heller ikke finde en standardløsning til dit møbel? Så lad Davidoff tegne en tilpasset løsning, der passer perfekt til dit behov.

Ring blot på telefon +45 54 78 11 70 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.