En vunden arkitektpris i Stockholm blev startskuddet til, at en dansk designer ønskede at få sin prisbelønnede stol i produktion. Davidoff blev valgt til opgaven, der har budt på spændende udfordringer gennem hele processen.

Stolens design var fastlagt, men produktionsteknisk havde vi et arbejde foran os. Vi skulle have styr på samlingerne og løse et problem med holdbarheden i ryggen. Efter nogle prototyper fik vi styr på de sidste detaljer omkring materialer, kvalitet og ikke mindst priserne på materialer og produktion.

Opfylder specielle ønsker til design

Designeren skulle have stolen med på en messe i Milano, og efter ønske fra designeren lavede vi en 0-serie med 5 eksemplarer. Det gav os mulighed for i samarbejde med designeren at finde og rette elementer ved stolen, så resultatet blev præcis, som hun ønskede det. Aftalen er herefter at producere 30-50 stole ad gangen, som vi lagerfører og distribuerer for designeren.

Gennem hele processen har vi haft omtanke for designerens ønsker for produktet og fundet de elementer, hun ønskede at bruge til stolen. Vi har for eksempel fået fremstillet et flettet ryglæn og sæde i Polen, da vi samarbejder med leverandører både i og uden for Danmark.

Produktet skal kunne sælges

Vi strækker os langt for vores kunder, og designeren til denne stol var meget tilfreds med både proces og resultat. Kun prisen for produktionen var en overraskelse, men selv om et design kan se enkelt ud, kan udførelsen være krævende. Derfor vejleder vi altid i at vælge materialer og metoder, der gør det muligt at sælge produktet efterfølgende.

Drømmer du også om at sælge dit møbeldesign?
Så kontakt os på telefon +45 54 78 11 70 og hør, hvordan vi kan bringe din skitse til et fysisk møbel.