Indretningsfirmaet Mono CPH havde fået til opgave at indrette et call center, og de havde brug for hæve-/sænkeborde med skærmvægge, så medarbejderne kunne arbejde med mindst mulige forstyrrelser fra omgivelserne. Derfor ringede de til Davidoff, og vi var klar til at hjælpe med en unik løsning, der samtidig sparede penge for kunden.

Hæve-/sænkebordene skulle stå med ryggen mod hinanden og have skærmvægge. For at gøre prisen lavere foreslog vi at sætte kabelbakkerne i skærmvæggene. Samtidig skulle bordene kunne kobles sammen med en tværbom. Og en rød, flytbar plade indikerer, hvor formanden for call centret sidder.

Glæde på kontoret

Med en god idé og løftede arme fra kundens side producerede vi elementerne, som også vakte glæde hos medarbejderne. For os var det en fantastisk opgave, som vi er meget stolte af – og call centret har fået opfyldt deres behov. Det glæder os altid, når vi gør vores kunder meget tilfredse.

Med vores mange års erfaring inden for møbelindustrien finder vi kreative løsninger, der opfylder vores kunders ønsker og behov. Skal vi også hjælpe dig med en speciel løsning? Ring blot på telefon +45 54 78 11 70.