Hos Davidoff kan vi hjælpe med at færdigudvikle et påbegyndt design, vi kan designe helt fra bunden, og vi kan nøjes med at finpudse dit design, så det opfylder dit design bedst muligt. Da udviklingen foregår på vores egen maskinfabrik, har vi hele tiden føling med produktet.

Når vi skal hjælpe dig med at færdiggøre et design, drager vi nytte af vores mange års erfaring. Vi giver dig produktionsteknisk rådgivning i forhold til vores maskinpark. Vi hjælper dig med at bringe din idé ud i livet, så du skal blot designe produktet, så tager vi os af produktionsmetoderne.

Design med tanke på salgspris

Før vi designer produktet, afklarer vi blandt andet prisen. På den måde kan vi hurtigt vurdere, om produktet kan fremstilles til en pris, der også gør det salgsbart. Her spiller materialevalg en vigtig rolle. Produktets design ser måske ikke ud af meget, men det kan være dyrt at producere, afhængig af materialerne eller udformningen.

Vi sørger for at lægge samlingerne de rigtige steder, så det endelige resultat ser ordentligt ud og lever op til dine forventninger. Gennem hele processen samarbejder vi med dig, så vi har de rette informationer for at kunne fremstille produktet efter dine ønsker. Jo mere vi ved om designet i form af en skitse eller en model, jo hurtigere kan vi pejle os ind på det endelige produkt.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon +45 54 78 11 70, når du har brug for hjælp til at færdigudvikle designet til dit møbel.