Hos Davidoff har vi mange års produktionsteknisk erfaring inden for smedebranchen, og vi har gennem tiden fået kendskab til mange forskellige materialer og løsninger. Når vi producerer et møbel, hjælper vi dig derfor med hele processen og fokuserer ikke kun på ståldelen. Vi finder for eksempel gerne den leverandør, der er i stand til at levere den type flet eller andet, du ønsker på din møbelserie. Det handler for os om at skaffe det udtryk og kvalitet, du ønsker, også uden for Danmarks grænser.

Vi arbejder helhedsorienteret og har fokus på, at produkterne både skal være flotte og holdbare. Derfor laver vi prototyper og prøver på enkeltdele for at se, om idéen holder. Vi kommer med forslag til, hvordan dine ønsker og behov kan opfyldes, og vi tegner løsningen i vores tegneprogram, så vi kan illustrere mulighederne for dig.

Mange muligheder med maskinpark og stort netværk

Vores kendskab til mange forskellige processer og måder at bearbejde produkterne på er årsagen til, at vi hurtigt kan fortælle om mulighederne for netop dit møbel. Med vores store maskinpark kan vi udføre mange forskellige opgaver. Og kan vi ikke selv løse en specifik opgave, trækker vi på en af vores mange kontakter i vores netværk.

Vil du også nyde godt af vores mange års erfaring og produktionstekniske viden? Så kontakt os på +45 54 78 11 70 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.