Vi fører dine tanker ud i livet, og har du blot nogle streger på et stykker papir, omdanner vi dem til virkelighedstro tegninger. Dem bruger vi til at udvikle produktet videre. Du skal ikke tænke over, hvordan dit produkt skal skæres ud eller svejses sammen. Vi rådgiver dig nemlig om, hvordan det billigst og bedst kan gøres.

Holdbarhed, pris og kvalitet i skøn forening

Inden vi starter på opgaven, afklarer vi med dig, hvilke materialer produktet skal bestå af, hvilke overflader og finish vi skal give, og hvilken kvalitet du ønsker produktet skal have. Da prisen ofte er et vigtigt aspekt i en custom-opgave, sætter vi nogle forudsætninger for opgaven, så du er tilfreds med både kvalitet og pris.

Vi giver en estimeret pris på opgaven med tanke på, at produktet også skal være salgsbart. Vi vurderer derfor, hvordan vi kan udføre opgaven hurtigst og nemmest, så prisen også er god for dig. Når alle detaljerne er på plads, laver vi som udgangspunkt en prototype, der eventuelt bliver rettet til. Derefter starter produktionen af møblerne. Ønsker du, at vi laver en 0-serie, gør vi gerne det. Så er du sikker på, at du får det produkt, vi har aftalt.

Skal vi tage hånd om udviklingen af dit nye møbel?
Så kontakt os på +45 54 78 11 70.