Med mange års erfaring inden for det produktionstekniske kan vi blandt andet rådgive om, hvilke fordele og ulemper der er ved forskellige overfladebehandlinger. Om du skal have dit produkt lakeret, forkromet eller galvaniseret, afhænger af funktionen og din ønskede finish. Du er også sikker på, at vi kommer med forslag til, hvordan vi eventuelt kan forstærke holdbarheden af dit produkt.

Vores råd kommer af mere end 30 års erfaring som dygtige og prisbevidste smede. Derfor er du i sikre hænder, når du overlader din idé til et møbel hos Davidoff.

Fokus på funktion og design

Er du arkitekt, har du sikkert en klar idé om, hvordan du ønsker, at vi udfører møblerne. Vi rådgiver derfor gerne om, hvordan vi kan gøre produktionen nemmere og dermed billigere. Vi har altid fokus på, at funktionen og designet skal være i orden, og at prisen er reel.

Har du brug for sparring eller rådgivning til at udvikle eller producere dine møbler? Hos Davidoff er vi klar til at dele ud af vores erfaring og viden – ring blot på telefon +45 54 78 11 70.